Hoe zie je jouw afscheid?

Soms weet de familie precies wat de wensen waren van opa of oma, papa of mama, maar heel vaak is dit niet bekend. Waarom praten we hier bij leven al niet over met onze geliefden? Een afscheid dat past bij hoe het leven geleefd is, geeft rust en helpt bij de verwerking van het verlies.

Wensenboekje

In een wensenboekje kun je aangeven hoe je afscheid wilt nemen. Wat je wensen zijn aangaande begraven, cremeren, een kist of een lijkwade, muziek, bloemen, alles wat voor jou belangrijk is. Dit persoonlijke boekje helpt je bij het nadenken over hoe je uitvaart er uit gaat zien. Dit is niet alleen voor jezelf prettig maar ook voor familie en vrienden. Zo weten zij wat je wensen zijn als het moment van afscheid gekomen is.

Dit wensenboekje kun je hier downloaden Persoonlijk wensenboekje, maar kun je ook als papieren versie bestellen via info@cecileuitvaartzorg.nl

Een wensengesprek bij leven

U kunt er ook voor kiezen om een stap verder te gaan en uw wensen al bij leven te bespreken. Tijdens een gesprek informeer ik u over de mogelijkheden en leggen we uw wensen vast. Ook maken we een inschatting van de kosten op basis van uw keuzes.

Bel me dus gerust om een vrijblijvende afspraak te maken?

bel me dan op 06-15111383