Even voorstellen

Mijn naam is Cécile van Hattem-Smeets. Woonachtig in Arnhem, waar ik geniet van het uitzicht op de uiterwaarden met mijn man en twee zonen.

Als dochter van een ex-missionaris die op hogere leeftijd de liefde vond, heeft de dood van jongs af aan een rol gespeeld in mijn leven. Bij alle uitvaartdiensten die mijn vader binnen de familie voorging en bij onze velen gesprekken over de dood met hem. Toen mijn ouders stierven, heb ik veel zelf geregeld en de uitvaart vorm gegeven. Ik ervaarde hoe waardevol het is om goed afscheid te nemen, herinneringen te delen en het leven met familie en vrienden te vieren.

Na ruim 20 jaar evenementen organiseren, wil ik graag mijn ervaring en organisatiekracht inzetten om ook anderen hierbij te helpen.  Als het moment van afscheid gekomen is, ben ik er graag om u bij te staan, zaken uit handen te nemen en vooral mee te denken om het afscheid vorm te geven volgens uw wensen en die van uw dierbare.

Ik heb mijn eerste stappen in dit mooie vak gezet door de opleiding te volgen bij Gaandeweg Uitvaarteducatie: Gaandeweg Uitvaart educatie
En sinds 2018 ben ik als zelfstandig uitvaartondernemer begonnen.

Om 24 uur per dag en 7 dagen in de week klaar te kunnen staan, werken Johan Uitvaartzorg en Cecile Uitvaartzorg samen.

Bij overlijden of vragen bel 06-15111383, 24 uur per dag

Fotografie: Jikke van Tongeren