Even voorstellen

Mijn naam is Cécile van Hattem-Smeets. Woonachtig in Arnhem, waar ik geniet van het uitzicht op de uiterwaarden met mijn man en twee zonen.

Als dochter van een ex-missionaris die op hogere leeftijd de liefde vond, heeft de dood van jongs af aan een rol gespeeld in mijn leven. Bij alle uitvaartdiensten die mijn vader binnen de familie voorging en bij onze velen gesprekken over de dood met hem. Toen mijn ouders stierven, heb ik veel zelf geregeld en de uitvaart vorm gegeven. Ik ervaarde hoe waardevol het is om goed afscheid te nemen, herinneringen te delen en het leven met familie en vrienden te vieren.

Na ruim 20 jaar evenementen organiseren, wil ik graag mijn ervaring en organisatiekracht inzetten om ook anderen hierbij te helpen.  Als het moment van afscheid gekomen is, ben ik er graag om je bij te staan, zaken uit handen te nemen en vooral mee te denken om het afscheid vorm te geven volgens jouw wensen en die van je dierbare.

Ik heb mijn eerste stappen in dit mooie vak gezet door de opleiding te volgen bij Gaandeweg Uitvaarteducatie: Gaandeweg Uitvaart educatie

En sinds 2018 ben ik als zelfstandig uitvaartondernemer begonnen.
Als uitvaartondernemer sta ik 24 uur per dag en 7 dagen in de week voor mensen klaar. Als ik af en toe een dag vrij neem of vakantie heb met mijn kinderen dan worden mijn werkzaamheden overgenomen door Sabine van Uitvaartzorg Troostrijk of Johan van Johan Uitvaartzorg. Zij werken net als ik op een heel persoonlijk en informele wijze, ik heb alle vertrouwen in hen.

Bij overlijden of vragen bel 06-15111383, 24 uur per dag

Fotografie: Jikke van Tongeren