Slide 1

Slide 2

Verzekeringen

Heeft u een kapitaalverzekering?

Dan heeft u een bedrag bij elkaar gespaard en dat krijgt u in zijn geheel uitgekeerd na overlijden.
U kunt het besteden op de manier die u wenst. Ook kunt u uw uitvaart laten regelen door wie u wenst, dat hoeft niet via de verzekeringsmaatschappij.

Heeft u een naturaverzekering?

Dan heeft u recht op een standaard pakket aan producten en diensten, dit staat specifiek in uw polis beschreven. Indien u hier van afwijkt komen er meestal extra kosten bij. Ook de kosten van o.a. een advertentie of koffietafel zijn hier vaak niet inbegrepen.
Mocht u er voor kiezen om de uitvaart niet door de uitvaartverzorger te laten regelen van de verzekering, dus niet via Monuta, Dela, Yarden of een andere verzekering, dan kan dit pakket omgezet worden in een geldbedrag wat aan u overgemaakt wordt. U bent dan vervolgens vrij om te kiezen voor uw uitvaartleider.

Ben ik verplicht mijn uitvaart te laten regelen via de partij waar ik mijn uitvaartverzekering heb afgesloten?

Nee, zeker niet. U bent vrij in uw keuze. Waarom dus niet op zoek gaan naar een uitvaartleider die bij u past en die uw wensen het beste begrijpt en kan vertalen naar een mooi afscheid?

Dus ook als u elders verzekerd bent kunt u mij bellen, u bent vrij om zelf te kiezen.
Ik regel eventueel ook de afhandeling met de verzekering voor de uitkering en kan u hier vooraf ook over informeren en adviseren.

Foto: Henk Braam