Ervaringen van mensen met wie ik mag samenwerken

Ik ontmoette je pas na het overlijden van onze moeder in hospice Rozenheuvel, maar het voelde meteen meer dan goed en alsof het zo moest zijn. Je hebt ons perfect begeleid met je rustige, warme, doortastende en creatieve insteek. Je bent er waar het nodig is in de dagen naar de uitvaart toe maar ook daarna hou je contact. Zo fijn en persoonlijk, heel bijzonder en waardevol.
Ik kan niet anders dan met een warm gevoel op deze verdrietige dag terug kijken en dat is absoluut mede te danken aan de manier waarop jij uitvoering wist te geven aan onze wensen. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf.

In mijn werk als wijkverpleegkundige heb ik je al bij meerdere mensen aanbevolen en ook dat heb je weer zo mooi gedaan. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen

Solange

“Dank Cecile voor zoveel steun, geduld, waardevolle adviezen, warmte en liefdevolle begeleiding bij het overlijden van mijn moeder. Zonder jou was het niet zo een prachtig en waardig afscheid geworden.

Niets was teveel, eindeloze rust straalde je uit. Daar waar ik bijna brak was jij er voor mij. Ook de nazorg was heel fijn. Met een dankbaar gevoel denk ik aan deze moeilijke maar toch bijzondere periode terug.”

Nicole Rondhuis-Couton 

“Dank voor de goede zorgen tijdens het afscheid van onze collega.
Erg bijzonder om te zien, hoe je dit met zo veel rust en perfectie voor de familie en vrienden geregeld hebt.”

Niek Krebbers

“Ruim drie weken geleden begeleid door Cecile bij het plotseling overlijden van mijn broer. Ondanks het grote verdriet hele goede dagen gehad , waarbij Cecile ons met liefde en geduld bijstond. Dat doet zo goed. Dankbaar voor.”

“Dank je wel voor je grote inzet, Cecile.
Je oefent je beroep waardig, kundig en betrokken uit.
Het sterke van jou is dat je een spil bent, maar niet in the picture staat.”

Sjoerd Stellingwerf

Fotografie: Jikke van Tongeren

Ervaringen

Ik deel mijn ervaringen en mooie inspiratie momenten op Facebook, volg mij op Cecile Uitvaartzorg

Samen met 3 andere zelfstandige uitvaartondernemers in Arnhem hebben we een klein magazine uitgebracht, DoodGewoon. Een inspriratiemagazine voor al je wensen rondom afscheid nemen, met tips over het spreken bij een uitvaart, ideeën voor locaties, informatie over verzekeringen en zo verder. Kijk op mijn website om het gehele magazine te kunnen lezen: www.cecileuitvaartzorg.nl ...

View on Facebook

2 weeks ago

Cecile Uitvaartzorg
View on Facebook

2 weeks ago

Cecile Uitvaartzorg

Prachtige wade...zacht en aaibaar...Wade Close - zijde duchesse en linnen

#silk #houseofshrouds #naturalfibres #uitvaart #lijkwade #lijkwaden #groeneuitvaart #crematie #begrafenis #natuurbegrafenis #afscheid #uitvaartbegeleiding #overlijden #burialshroud #greenburial #naturalburial
...

View on Facebook

3 weeks ago

Cecile Uitvaartzorg

Ken je de Tolad? De tolad is een soort grote wandelstok waar je de as van je dierbare in kunt doen om te verstrooien. Tijdens een wandeling in jullie favoriete gebied, kun je dan stap voor stap de as verstrooien, stap voor stap afscheid nemen.Het doet ons goed te lezen hoe tevreden mensen zijn met de asverstrooiing van hun dierbare met de TOLAD; dit is de reactie van Mieke na het plaatsen van hun ervaring. Zie ons BLOG op www.tolad-one.com

Mieke Rolie
10 december 2019 om 00:08
Ik vind het grote klasse zoals ons verhaal en ons gedicht is geplaatst. Heel mooie herinnering voor ons allemaal. Mail ervan met de link naar deze site is vele malen doorgestuurd. Nogmaals veel dank, geweldig team van Tolad-one.

vriendelijke groet van familie Van den Broek.
...

View on Facebook

3 weeks ago

Cecile Uitvaartzorg

Geloof jij in een leven na de dood? ...

View on Facebook