Ervaringen van mensen met wie ik mag samenwerken

We leerden je kennen bij het overlijden van Ans, een paar uur voor de eerste  corona lockdown in het verzorgingshuis. Naast het verdriet een heel moeilijke tijd om een afscheid te regelen. Alleen jij mocht als uitvaartverzorger nog naar Ans toe en we waren aangewezen op een kamer in een B&B om de uitvaart met jou te bespreken. Daarbij kwam nog het trieste bericht dat mijn broer en zijn vrouw coronaverschijnselen hadden en dus niet aanwezig konden zijn. Uit angst voor besmetting belden ook nog eens bijna alle genodigden op het laatste moment af. Toch hebben we nog steeds mooie herinneringen aan het afscheid van Ans en dat was niet in de laatste plaats vanwege jouw hartelijke en empathische aanwezigheid in de B&B waarmee je, ondanks de absurde situatie, in alle rust samen met ons een troostrijke uitvaart regelde. We troffen in jou geen koele, afstandelijke vrouw in een mantelpakje met de factuur al in de envelop, maar een liefdevol, echt luisterend oor naar onze wensen die alles behalve standaard waren (Bio Sac 200 ipv koeling; draagbaar van bamboe en lijkwade ipv een kist; programma met live muziek, zang en dans; livestream voor de mensen die niet aanwezig konden zijn). En je had overal aan gedacht, zodat alles tot in de puntjes geregeld was. Je begroting van de kosten was ook heel helder en bijzonder schappelijk en er waren geen verrassingen achteraf. Nadien waren het regelmatige contact en je vele adviezen erg steunend. Dankjewel lieve Cécile!

Annemarie & Hans en Herman ter Veer           

Samen met Cecile mijn moeder tot het laatste moment kunnen verzorgen. Ondanks alle verdriet heeft ze ons zo gesteund in alles. Ze heeft het met heel veel liefde ons gesteund in deze moeilijke tijd. Mijn moeder overleed op eerste kerstdag en Cecile heeft het voor ons alles zo begeleid dat het in de wens van mijn moeder is gegaan. Alles stapje voor stapje met zoveel begrip en geduld. Niet alles in één keer vaker contact momenten luistert oor. Gehoord naar alle verhalen wat voor mijn vader een extra steun gaf. Een lieve vrouw die haar roeping heeft gevonden zoals ze dat zelf aangaf. Ondanks het grote verdriet heeft Cecile uitvaartverzorger ons een een warme deken gegeven. We kunnen met toch nog mooie herinneringen terugdenken aan liefdevolle afscheid met heel veel dank lieve Cecile ❤

Monique Onderstal

“Wat mijn vader en ik zo mooi vonden is dat je de dingen doet op de manier die bij jou past en daardoor ben je eerlijk voor jezelf en daardoor ook naar anderen toe.”

Ana ter Veer