Ervaringen van mensen met wie ik mag samenwerken

“Wat mijn vader en ik zo mooi vonden is dat je de dingen doet op de manier die bij jou past en daardoor ben je eerlijk voor jezelf en daardoor ook naar anderen toe.”

Ana ter Veer

Ik ontmoette je pas na het overlijden van onze moeder in hospice Rozenheuvel, maar het voelde meteen meer dan goed en alsof het zo moest zijn. Je hebt ons perfect begeleid met je rustige, warme, doortastende en creatieve insteek. Je bent er waar het nodig is in de dagen naar de uitvaart toe maar ook daarna hou je contact. Zo fijn en persoonlijk, heel bijzonder en waardevol.
Ik kan niet anders dan met een warm gevoel op deze verdrietige dag terug kijken en dat is absoluut mede te danken aan de manier waarop jij uitvoering wist te geven aan onze wensen. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf.

In mijn werk als wijkverpleegkundige heb ik je al bij meerdere mensen aanbevolen en ook dat heb je weer zo mooi gedaan. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen

Solange

“Dank Cecile voor zoveel steun, geduld, waardevolle adviezen, warmte en liefdevolle begeleiding bij het overlijden van mijn moeder. Zonder jou was het niet zo een prachtig en waardig afscheid geworden.

Niets was teveel, eindeloze rust straalde je uit. Daar waar ik bijna brak was jij er voor mij. Ook de nazorg was heel fijn. Met een dankbaar gevoel denk ik aan deze moeilijke maar toch bijzondere periode terug.”

Nicole Rondhuis-Couton 

“Dank voor de goede zorgen tijdens het afscheid van onze collega.
Erg bijzonder om te zien, hoe je dit met zo veel rust en perfectie voor de familie en vrienden geregeld hebt.”

Niek Krebbers

“Ruim drie weken geleden begeleid door Cecile bij het plotseling overlijden van mijn broer. Ondanks het grote verdriet hele goede dagen gehad , waarbij Cecile ons met liefde en geduld bijstond. Dat doet zo goed. Dankbaar voor.”

“Dank je wel voor je grote inzet, Cecile.
Je oefent je beroep waardig, kundig en betrokken uit.
Het sterke van jou is dat je een spil bent, maar niet in the picture staat.”

Sjoerd Stellingwerf

Ervaringen

Ik deel mijn ervaringen en mooie inspiratie momenten op Facebook, volg mij op Cecile Uitvaartzorg

3 weeks ago

Cecile Uitvaartzorg

Heb je net de aflevering gekeken van Radar over de kosten bij uitvaarten?
Goede reden om bij leven dus op zoek te gaan naar de uitvaartondernemer die bij je past, je wensen door te spreken en een kosten overzicht te krijgen. Dan overkomt je dit niet en het geeft veel rust...bel me gerust voor een vrijblijvend gesprek.... 0615111383
...

View on Facebook

1 month ago

Cecile Uitvaartzorg

Corona update...
Helaas moeten we weer meer afstand van elkaar nemen...past niet in mijn natuurlijke vorm van werken en zijn.... maar ik blijf wel naar families toe gaan als het moment van afscheid is gekomen.
Natuurlijk doe ik dan voorzichtig, houden we wat afstand, maar we gaan wel samen in gesprek en we kunnen ook samen de verzorging doen. We kijken samen wat kan binnen de regels en wat je als familie fijn vindt.

Voor uitvaarten geldt het maximum van 30 personen (nog) niet, maar de ruimte moet wel groot genoeg zijn om 1,5 m afstand te houden voor elkaar.
Maar ook buiten is veel mogelijk met inzet van een stretch tent, heaters, dekentjes...bij elkaar zijn is belangrijk en we zoeken naar de mogelijkheden samen.
Bel me gerust met vragen of om te overleggen, 06-15111383
...

View on Facebook