Ervaringen van mensen met wie ik mag samenwerken

“Wat mijn vader en ik zo mooi vonden is dat je de dingen doet op de manier die bij jou past en daardoor ben je eerlijk voor jezelf en daardoor ook naar anderen toe.”

Ana ter Veer

Ik ontmoette je pas na het overlijden van onze moeder in hospice Rozenheuvel, maar het voelde meteen meer dan goed en alsof het zo moest zijn. Je hebt ons perfect begeleid met je rustige, warme, doortastende en creatieve insteek. Je bent er waar het nodig is in de dagen naar de uitvaart toe maar ook daarna hou je contact. Zo fijn en persoonlijk, heel bijzonder en waardevol.
Ik kan niet anders dan met een warm gevoel op deze verdrietige dag terug kijken en dat is absoluut mede te danken aan de manier waarop jij uitvoering wist te geven aan onze wensen. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf.

In mijn werk als wijkverpleegkundige heb ik je al bij meerdere mensen aanbevolen en ook dat heb je weer zo mooi gedaan. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen

Solange

“Dank Cecile voor zoveel steun, geduld, waardevolle adviezen, warmte en liefdevolle begeleiding bij het overlijden van mijn moeder. Zonder jou was het niet zo een prachtig en waardig afscheid geworden.

Niets was teveel, eindeloze rust straalde je uit. Daar waar ik bijna brak was jij er voor mij. Ook de nazorg was heel fijn. Met een dankbaar gevoel denk ik aan deze moeilijke maar toch bijzondere periode terug.”

Nicole Rondhuis-Couton 

“Dank voor de goede zorgen tijdens het afscheid van onze collega.
Erg bijzonder om te zien, hoe je dit met zo veel rust en perfectie voor de familie en vrienden geregeld hebt.”

Niek Krebbers

“Ruim drie weken geleden begeleid door Cecile bij het plotseling overlijden van mijn broer. Ondanks het grote verdriet hele goede dagen gehad , waarbij Cecile ons met liefde en geduld bijstond. Dat doet zo goed. Dankbaar voor.”

“Dank je wel voor je grote inzet, Cecile.
Je oefent je beroep waardig, kundig en betrokken uit.
Het sterke van jou is dat je een spil bent, maar niet in the picture staat.”

Sjoerd Stellingwerf

Ervaringen

Ik deel mijn ervaringen en mooie inspiratie momenten op Facebook, volg mij op Cecile Uitvaartzorg

2 weeks ago

Cecile Uitvaartzorg

Mooie en ware uitspraak van Rouwtherapeut Johan Maes:
We rouwen omdat we ons hechten. De basis is hechting. En wie rouwt, gaat langzaam inzien dat de persoon is gestorven, maar ook dat de relatie nooit sterft....
...

View on Facebook

4 weeks ago

Cecile Uitvaartzorg

Hoe prachtig zijn de urnen van Lenneke... ...

View on Facebook

4 weeks ago

Cecile Uitvaartzorg

Na een enorm intense uitvaart week met hele fijne, lieve mensen, prijs ik me wederom zo gelukkig dat ik 3 jaar geleden dit nieuwe pad gekozen heb....met soms een lach maar ook zeker een traan (foto uit archief: Henk Braam) ...

View on Facebook

1 month ago

Cecile Uitvaartzorg

Wist je dat Arnhem 2 natuurbegraafplaatsen kent? Vandaag stond er weer stuk over in de krant. Mocht je hier informatie over willen ontvangen, stuur me dan een bericht naar info@cecileuitvaartzorg.nl.
Ik kan een brochure sturen, maar vertel je ook graag persoonlijk wat natuurbegraven inhoudt en wat er allemaal mogelijk is.
...

View on Facebook

2 months ago

Cecile Uitvaartzorg

Twee jaar geleden was mijn eerste uitvaart, het afscheid van een veel te jonge vrouw die enorm van dans hield.
De familie vertelde me dat ze deze dansfilm graag wilden laten zien. Tot op de dag van vandaag symboliseert deze dans voor mij alles waar het bij afscheid nemen om draait: passie, liefde, pijn, eenzaamheid, saamhorigheid, herinneringen, leven en vooral loslaten terwijl je eigenlijk niet wilt....
...

View on Facebook