Ervaringen van mensen met wie ik mag samenwerken

“Wat mijn vader en ik zo mooi vonden is dat je de dingen doet op de manier die bij jou past en daardoor ben je eerlijk voor jezelf en daardoor ook naar anderen toe.”

Ana ter Veer

Ik ontmoette je pas na het overlijden van onze moeder in hospice Rozenheuvel, maar het voelde meteen meer dan goed en alsof het zo moest zijn. Je hebt ons perfect begeleid met je rustige, warme, doortastende en creatieve insteek. Je bent er waar het nodig is in de dagen naar de uitvaart toe maar ook daarna hou je contact. Zo fijn en persoonlijk, heel bijzonder en waardevol.
Ik kan niet anders dan met een warm gevoel op deze verdrietige dag terug kijken en dat is absoluut mede te danken aan de manier waarop jij uitvoering wist te geven aan onze wensen. Zowel in de voorbereiding als op de dag zelf.

In mijn werk als wijkverpleegkundige heb ik je al bij meerdere mensen aanbevolen en ook dat heb je weer zo mooi gedaan. Ik ben blij dat ik je heb leren kennen

Solange

“Dank Cecile voor zoveel steun, geduld, waardevolle adviezen, warmte en liefdevolle begeleiding bij het overlijden van mijn moeder. Zonder jou was het niet zo een prachtig en waardig afscheid geworden.

Niets was teveel, eindeloze rust straalde je uit. Daar waar ik bijna brak was jij er voor mij. Ook de nazorg was heel fijn. Met een dankbaar gevoel denk ik aan deze moeilijke maar toch bijzondere periode terug.”

Nicole Rondhuis-Couton 

“Dank voor de goede zorgen tijdens het afscheid van onze collega.
Erg bijzonder om te zien, hoe je dit met zo veel rust en perfectie voor de familie en vrienden geregeld hebt.”

Niek Krebbers

“Ruim drie weken geleden begeleid door Cecile bij het plotseling overlijden van mijn broer. Ondanks het grote verdriet hele goede dagen gehad , waarbij Cecile ons met liefde en geduld bijstond. Dat doet zo goed. Dankbaar voor.”

“Dank je wel voor je grote inzet, Cecile.
Je oefent je beroep waardig, kundig en betrokken uit.
Het sterke van jou is dat je een spil bent, maar niet in the picture staat.”

Sjoerd Stellingwerf

Ervaringen

Ik deel mijn ervaringen en mooie inspiratie momenten op Facebook, volg mij op Cecile Uitvaartzorg

Heb je al eens nagedacht over jouw uitvaart wensen? Wil je bv bloemen op je kist of een mand waar allemaal bloemen in gestoken worden of een bloemenband rondom de kist of mand, er zijn zo veel mogelijkheden....en dan hebben we het alleen maar over bloemen...je kunt mij altijd bellen om je onder het genot van een kopje koffie te laten inspireren. Je voorbereiden bij leven hoeft niet zwaar te zijn, maak het juist onderdeel van je leven. ...
View on Facebook

1 week ago

Cecile Uitvaartzorg
Ik lees hier mooie woorden vol waarheid:Verdriet, rouw, is iets levends, je hoeft het geen plekje te geven, het moet juist kunnen ademen, vrijuit kunnen bewegen. Rouw kun je niet oplossen, je moet het zorg en aandacht geven.... ...
View on Facebook

1 month ago

Cecile Uitvaartzorg
Deze mooie potten kwam ik tegen bij een pottenbakker in Frankrijk. Je kunt ze bijvoorbeeld gebruiken als urn...mocht je interesse hebben dan stuur me maar een bericht, info@cecileuitvaartzorg.nl (Kosten € 75 per stuk excl verzending, circa 20 cm hoog) ...
View on Facebook